De activiteiten vanuit Aenstal georganiseerd, willen een positieve bijdrage aan de maatschappij leveren (www.instudo.nl). In Aenstal neemt vrijwilligerswerk een belangrijke plek in. Je maakt veel mensen blij en ook krijg je er zoveel voor terug!

Je werkt mee aan verschillende projecten: groot en klein, dichtbij en ver weg. Landen in ontwikkeling of landen in problemen zijn een uitdaging om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt mee aan de bouw van een school, een dam, een polikliniek of de verbetering van de watervoorziening, maar het motiveren en ondersteunen van de mensen is niet minder belangrijk. Solidariteit is voor de vrijwilligers de drijfveer om aan betere levensomstandigheden van de lokale bevolking bij te dragen. Vraag naar de mogelijkheden en doe mee!

Enkele activiteiten:

 

STUDENTEN IN ACTIE. ZOMER 2021 IN NEDERLAND

We zijn op zoek naar studenten die scholieren kunnen begeleiden tijdens de ZOMERSCHOOL 2021. Wij willen de kinderen die extra leertijd nodig hebben die kans geven, zodat de langdurige sluiting van de scholen door het uitbreken van COVID-19 geen sporen achterlaat.
Waar? Baarn en Utrecht.
Wanneer? 2 weken (ma t/m vrij) van zo 25 juli om 20.00uur t/m 6 augustus 2021 om 17.00uur. 
Meedoen: vul dit formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjyAWT8GroZZAZrPZgs5hI82Qo7WZrJY9TyicTA2nc8rbTQQ/viewform?usp=sf_link

Interesse? Vraag meer informatie in Aenstal. Tel: +31 644802226. Contactpersoon: Bregje Huisman.

Maak het verschil

Project in Amman (Jordanië)

Projecten in Nederland
Kerstpakkettenactie
Project in de Dominicaanse Republiek

Helaas is het project in Israel-Jordanië 2020 door de coronacrisis afgelast. Noteer alvast in je agenda voor 2021 van 10-23 juli 2021!