De activiteiten vanuit Aenstal georganiseerd, willen een positieve bijdrage aan de maatschappij leveren (www.instudo.nl). In Aenstal neemt vrijwilligerswerk een belangrijke plek in. Je maakt veel mensen blij en ook krijg je er zoveel voor terug!

Je werkt mee aan verschillende projecten: groot en klein, dichtbij en ver weg. Landen in ontwikkeling of landen in problemen zijn een uitdaging om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt mee aan de bouw van een school, een dam, een polikliniek of de verbetering van de watervoorziening, maar het motiveren en ondersteunen van de mensen is niet minder belangrijk. Solidariteit is voor de vrijwilligers de drijfveer om aan betere levensomstandigheden van de lokale bevolking bij te dragen. Vraag naar de mogelijkheden en doe mee!

Enkele activiteiten:

 

STUDENTEN IN ACTIE. ZOMER 2021 IN NEDERLAND

Een aantal Baarnse schooldirecteuren gaf vorm aan hun ‘droomschool’ met het initiatief ZomerSchool. Twee weken lang kreeg een groep kinderen, voor wie de Coronacrisis extra lastig was, vernieuwend les op het snijvlak van theorie en praktijk. Bijzonder is dat zij hierin begeleid werden door een groep internationale studenten met uiteenlopende studierichtingen. In een inspirerende omgeving buiten het gewone klaslokaal leerden studenten en kinderen zo van elkaar. 
Waar? Baarn en Utrecht.
Wanneer? 2 weken (ma t/m vrij) van zo 25 juli om 20.00uur t/m 6 augustus 2021 om 17.00uur. 

Maak het verschil

Project in Amman (Jordanië)

Projecten in Nederland
Kerstpakkettenactie
Project in de Dominicaanse Republiek

We zijn bezig met nieuwe projecten. Noteer alvast in je agenda voor 2024 van 10-30 juli 2024!