Het introductieweekend was een succes en leerzaam.  Een vol programma met interessante workshops, lezingen, muziek, gezelligheid en een perfecte locatie. Bedankt aan iedereen die dit weekend mogelijk heeft gemaakt.

Samenwerking, verdieping, openheid, nieuwsgierigheid, respect, begrip, uitwisseling van ervaringen, elkaar steunen, familie, volharden, solidariteit, gezelligheid, humor….

ROMEREIS in april 2023

Wil je meewerken en / of meereizen? 

In Aenstal gaan we aan de slag met het onderwerp van UNIV 2023: ‘Happiness’. Aan de hand van verschillende bronnen (boeken, films, lezingen) zetten we een onderzoek op dat we vervolgens in Rome presenteren (afhankelijk van het resultaat met een poster of een presentatie). Houd de agenda in de gaten! 

 
Praktische informatie:

Reis: zaterdag 1 april – zondag 9 april 2023

Programma:

  • Deelname aan het Congres UNIV’23
  • Rome bezichtigen: Colosseo, Foro Romano, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Circo Massimo, Castel Sant Angelo, Sint Pietersplein, Piazza Venezia, Basilieken van Rome, Scala Santa, Pantheon Spaanse Trappen, Villa Borghese, Fontana di Trevi, etc..
  • Plechtigheden van de Goede Week bijwonen; audiëntie met de paus; bijeenkomst met de prelaat van het Opus Dei; internationale ontmoetingen met studenten uit de 5 continenten!


Kosten en betaling: 
rond €700,-  (incl. reis, overnachting en maaltijden). Aanmelding: aenstal@instudo.nl of +31 20 6620664